De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wespen bestrijden in Valkenswaard

Een strakblauwe lucht en een fris briesje: een heerlijke dag om in de tuin door te brengen. Dit plezier kan echter flink vergald worden door de aanwezigheid van wespen in uw omgeving. Nu zijn enkele exemplaren nooit te vermijden tijdens de zomermaanden. Maar gaat het om grote hoeveelheden? Dan is het beslist een ander verhaal. Wespen zijn eigenlijk kleine, agressieve roofdiertjes. Ze steken snel en vooral kinderen zijn met hun onverwachte bewegingen vaak het slachtoffer. Lukt het u niet om van de overlast af te komen? Dan raden we u aan om een professional in de arm te nemen. In de regio Valkenswaard is de door ons aangedragen professional de specialist die u hiervoor inschakelt.

Stop de wespenplaag

Voor wespen bestrijden is het essentieel dat het wespennest verwijderd wordt. Dit nest is de bron van de overlast. Sommige mensen proberen het nest zelf weg te halen, maar dat ontraden wij u ten zeerste. U kunt dit beter aan een expert overlaten. Hij beschikt niet alleen over geschikte kleding en de beste hulpmiddelen, maar ook over jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat de wespenplaag vlug en veilig wordt verholpen.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij wespen bestrijden? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u meer. In Valkenswaard en omstreken staan we altijd voor u klaar!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.