De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Motten in huis bestrijden

Ziet u vaker dan eens motten rondvliegen in uw woning of deze dood op de grond liggen? Dan heeft u vermoedelijk te maken met een mottenplaag of nest. De mot zelf is niet schadelijk, maar haar larven zijn dat des te meer. Deze vreten op diverse plekken in uw woning aan gestoffeerde meubelen, maar ook voedingsmiddelen als meel, bloem, fruit en zelfs noten. De aanwezigheid van één mot lijkt zodoende onschuldig, maar kan op termijn voor grotere problemen zorgen. Wees er daarom snel bij wanneer u een vermoeden heeft van een mottenplaag.

Gerichte bestrijding van motten

Bepaalde ongediertesoorten lijken constant terug te komen, ondanks dat u deze één voor één uitschakelt. De mot is hiervan een goed voorbeeld. Omdat larven zich grotendeels schuilhouden in meubelen of afgesloten verpakkingen van voedingsmiddelen, is het lastig de omvang van een mottenplaag in te schatten. Motten zijn te herkennen aan hun vrij langwerpige, bruine lichaam. Ze hebben goudkleurige vleugels en vliegen vaak rond in slecht geventileerde ruimtes. Denk er daarom altijd om uw woning schoon te houden, textiel fris te houden en te zorgen voor goede ventilatie in diverse ruimtes.

Heeft u desondanks te maken met motten en helpen eigen maatregelen niet bij het terugdringen van de overlast? Dan is het verstandig om te kiezen voor professionele bestrijding. In de regio Valkenswaard staat de door ons aangedragen professional klaar om u te helpen bij het bestrijden van een mottenplaag. Wilt u meer weten over onze effectieve methoden of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional.