De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Schimmels en huiszwam bestrijden

Ziet u schimmelplekken ontstaan aan het plafond, muren of de vloer? Dan is niet alleen nadelig voor uw eigen wooncomfort, maar tevens riskant. Schimmels en met name de huiszwam houden namelijk vocht vast, waardoor houten constructies van uw woning week raken. Hierdoor verliezen deze onderdelen hun allround dragende functie. Daarom is het zaak om schimmels en huiszwam in een vroeg stadium te bestrijden. Hiervoor is de hulp van een professionele ongediertebestrijdingsservice doorgaans vereist.

Snelle actie beperkt de schade

Schimmels lossen helaas niet vanzelf op. Sterker nog, ze breiden zich uit wanneer u niet tijdig actie onderneemt. Zorg bijvoorbeeld voor goede ventilatie en verlaag waar mogelijk de luchtvochtigheid in de ruimte. Huiszwammen ontwikkelen zich vaak in een kelder of kruipruimte, maar kunnen zich uitbreiden naar andere ruimtes in uw woning. de door ons aangedragen professional kan schimmels en huiszwam direct voor u bestrijden in de regio Valkenswaard.

Onze methode

Naast het bestrijden van schimmels bij de bron, zorgen we er tevens voor dat in de ruimtes waar deze zich voordoen een geschikte atmosfeer wordt gecreëerd, waarin schimmels geen kans meer hebben om te groeien. Zo beperken we de schade en zorgen we voor een allround oplossing

Benieuwd naar onze methoden of wilt u direct een afspraak maken? Neem in de regio Valkenswaard contact op met de specialisten van de door ons aangedragen professional.