De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Mieren verdelgen in Valkenswaard

Mieren zijn één van de meest voorkomende ongediertesoorten. Het ene jaar kunt u hier meer overlast door ervaren dan het andere jaar. In Nederland kennen we tientallen soorten mieren, waarvan veel zich in de vrije natuur begeven. Het kan echter ook zo zijn dat mieren zich nestelen in of rondom onze woning. Dit zien we met name bij een tweetal miersoorten: De weg- of tuinmier en de faraomier. Deze laatste soort is afkomstig uit de tropenregionen en zal zich daarom vaker binnen laten zien. De weg- of tuinmier nestelt zich graag tussen stenen of rondom rottend tuinmateriaal. U zult deze miersoort bij overlast hoogstwaarschijnlijk over uw terras zien lopen.

Wat is er te doen tegen mieren?

Mieren zijn kleine, beweeglijke beestjes. Daarbij zijn ze ook nog eens erg slim; ze zijn prima in staat zich af te scheiden van de grote groep en op een andere plek verder te gaan met waar ze mee bezig waren. Met een beetje pech is dat opnieuw in de directe omgeving van uw woning, waardoor problemen zich verplaatsen, maar zelden adequaat oplossen. Middelen die u zou kunnen proberen bij een mierenplaag zijn:

  • Mierenspray
  • Lokdoosjes
  • Mierenpoeder
  • Pestbye (voor binnenshuis)

Helaas blijken bovenstaande maatregelen niet altijd voldoende. Daarom staat de door ons aangedragen professional in de regio Valkenswaard voor u klaar om mieren te verdelgen of de overlast op een andere manier te bestrijden.

Mieren verdelgen en bestrijden in Valkenswaard

Een mierennest- of plaag zorgt voor overlast. Hoewel de mier op zichzelf niet schadelijk is, wilt u natuurlijk wel af van de overdadige aanwezigheid van deze kruipende ongediertesoort. Daarom bekijken we bij de door ons aangedragen professional per situatie wat de beste methode is om mieren te bestrijden. Bij een mierennest in de directe omgeving van uw terras of woning zullen we kiezen voor mieren verdelgen, elders bestaan ook andere maatregelen. Wilt u weten hoe we overlast door mieren effectief oplossen? Neem in de regio Valkenswaard contact op de door ons aangedragen professional!