De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Ze zijn klein maar kunnen voor heel wat overlast zorgen: muggen, vliegen en rioolvliegjes. Ze zijn onhygiƫnisch en staan bovendien garant voor irritatie. Want wie heeft nu niet meegemaakt dat er tijdens een leuke tv-uitzending voortdurend vliegen om hem heen zoemden? Ook iedereen wordt weleens uit zijn slaap gehouden door een vervelende mug. Enkele exemplaren zijn niet te voorkomen, maar gaat het om grote hoeveelheden? Dan is het goed om in actie te komen. Voor een duurzame oplossing doet u hiervoor beroep op een professional. de door ons aangedragen professional is in de regio Valkenswaard de specialist die u van de overlast van muggen, vliegen en rioolvliegjes af helpt.

Rioolvliegjes en rioollekkage

Rioolvliegjes, motmuggen of latrinevliegjes: drie benamingen voor hetzelfde insect. Normaal gesproken vindt u ze in de riolering. Maar wanneer er sprake is van rioollekkage, kunnen de motmuggen het riool verlaten. Op de plek van het lek vinden ze bij het slib een vruchtbare plek om zich vlug voort te planten. Zo heeft u binnen de kortste tijd te maken met een echte vliegenplaag! Gelukkig kan een professional het probleem vakkundig voor u oplossen.

Snelle service in Valkenswaard

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden. Ze staan ook graag voor u klaar! Meer weten over de mogelijkheden, of meteen gebruikmaken van onze snelle service? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het nummer 0800 255 3733, of vul ons online contactformulier in. U kunt in Valkenswaard en omstreken op ons rekenen!