De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen bestrijden in Valkenswaard

U komt thuis van een prachtige vakantie. Al snel blijkt u niet alleen koelkastmagneten als souvenir te hebben meegenomen, maar ook nog iets minder leuks: bedwantsen. Deze beestjes zijn veel te vinden in hotelkamers. Ze komen in uw koffer terecht en reizen mee naar huis. Wat nu?

Overlast door bedwantsen

Bedwantsen zijn kleine, rood-bruine insecten die zich voeden met uw bloed. Het is dan ook niet zo raar dat deze beestjes vooral in slaapkamers te vinden zijn: daar is het eten immers goed verkrijgbaar. Ziet u kleine, zwartige puntjes op uw beddengoed? En bent u meerdere keren vlak bij elkaar geprikt? Dan is de kans groot dat u met dit ongedierte te maken heeft.

Schakel een professional in

Hoe komt u nu van de bedwantsen af? Het is nog niet zo eenvoudig om ze te bestrijden. Ze bevinden zich in allerlei gaten en kieren, die allemaal gedicht moeten worden. Ook moet het beddengoed gewassen worden op minstens zestig graden. Let daarbij wel op, want u kunt het ongedierte zo ook ongemerkt naar andere kamers in huis verspreiden!

Laat u het bestrijden liever over aan een professional? In de regio Valkenswaard is de door ons aangedragen professional de specialist die voor u klaarstaat. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over onze service op maat. We zijn u met plezier van dienst!