De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken in huis in Valkenswaard?

Sommige plaagdieren zijn lastig te herkennen. Dat geldt niet voor kakkerlakken: wanneer iemand een klein, ovaalvormig insect met lange voelsprieten ziet, is het meestal wel duidelijk dat het om deze diersoort gaat. Zeker wanneer u ze in de keuken aantreft. Kakkerlakken zijn daar namelijk veel te vinden: ze worden aangetrokken door vuil, vet en vocht. De keuken is voor hen daarom een ideale verblijfplaats!

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn onhygiƫnisch en kunnen allerlei ziekten verspreiden. Bovendien beschadigen ze vaak uw eigendommen. Alle reden dus om van dit ongedierte af te willen. Dat kan echter behoorlijk lastig zijn. De kakkerlak is in de loop der jaren resistent geworden voor veel soorten bestrijdingsmiddelen. Welk product u ook aanschaft, vaak hebben ze niet het gewenste effect. Gelukkig is er nog een andere mogelijkheid voor kakkerlakken bestrijden.

Kies voor een professional

Een ervaren ongediertebestrijder biedt niet alleen veel kennis en kunde. Ook heeft hij de beschikking over veel hulpmiddelen en bestrijdingsproducten, ook producten die niet in de doe-het-zelfwinkel te koop zijn. Als u voor een professional kiest, kiest u dus voor kwaliteit en een snelle oplossing. In de regio Valkenswaard helpt de door ons aangedragen professional u van de kakkerlakken in huis af. Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden. Onze experts staan met plezier voor u klaar!