De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten zorgen voor grote problemen wanneer zij eenmaal uw tuin zijn binnengedrongen. Hier graven deze knaagdieren uitgebreide gangenstelsels, welke onder meer verzakkingen, aardhopen en aangevreten wortels tot gevolg hebben. Omdat dit type ongedierte zich met name onder de grond bevindt, is het lastig de gegeven overlast effectief te bestrijden. Heeft u een vermoeden van mollen of woelratten in uw tuin? Schakel dan de door ons aangedragen professional in. Wij staan direct voor u klaar in de regio Valkenswaard.

Mollen in de tuin

Mollen zijn lastig te bestrijden, omdat deze knaagdieren zich hoofdmatig onder de grond schuilhouden. Hier veroorzaken zij echter veel schade. Wilt u de mol zelf bestrijden, dan zou u mollenklemmen kunnen zetten of zijn er mogelijkheden om door middel van ultrasone geluidsgolven mollen te verjagen. Mocht dit niet afdoende blijken, dan kunt u voor een effectieve bestrijding van mollen het beste kiezen voor een professionele ongediertebestrijder.

Woelratten bestrijden

Woelratten hebben een heel ander uiterlijk dan de mol, maar in principe zijn ze tot hetzelfde in staat. Ook de woelrat graaft er namelijk vrolijk op los in uw tuin. Daarbij worden wortels van planten en bomen aangevreten, waardoor flinke schade ontstaat. Woelratten nestelen zich graag rondom stil water, zoals bijvoorbeeld een tuinvijver. U herkent de woelrat aan de aanwezigheid van aardhopen, losliggende wortels en eventueel verzakte grond.

Wilt u meer weten over de methoden waarmee we mollen en woelratten bestrijden óf direct een afspraak maken? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Bel ons direct op 0800 255 3733. Wij helpen u graag verder in de regio Valkenswaard.