De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Steenmarters verjagen in Valkenswaard

Bij ongedierte denken de meeste mensen al snel aan kleine, viezige beestjes. Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Neem de steenmarter: met zijn pluimstaart, witte bef en bruinige vacht is dit een prachtig dier. Toch gaat het hier wel degelijk om een ongediertesoort. Steenmarters kunnen namelijk heel wat overlast veroorzaken. Ze schoppen herrie op uw zolder of in uw schuur, en zorgen daar voor stankoverlast. Of ze knagen aan de bekabeling van uw auto en zorgen daarmee voor hinder en gevaarlijke situaties. Is daar iets aan te doen?

Een beschermde diersoort

In de vorige eeuw werd er flink op de steenmarter gejaagd, vanwege de mooie vacht. Daardoor werd het beestje met uitsterven bedreigd en werd het dier een beschermde status toegekend. Doden of vangen is sindsdien niet meer toegestaan. Deze aanpak bleek succesvol, want vandaag de dag zijn er weer veel meer exemplaren in ons land te vinden. Zó veel zelfs, dat de laatste jaren de overlast sterk toeneemt. Gelukkig kan er wel ingegrepen worden: u kunt de steenmarter verjagen.

Schakel een professional in

In de regio Valkenswaard hebben de specialisten van de door ons aangedragen professional veel ervaring in het verjagen van steenmarters. Deze expertise zetten ze met plezier voor u in! De overlast is dan vlug verleden tijd. Bent u benieuwd naar onze werkwijze, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het nummer 0800 255 3733, of vul ons contactformulier in. In Valkenswaard en omgeving kunt u op ons rekenen!